Изберете категория
Вашата кошница

Комплект акумулаторни машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P

Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Комплект акумулаторни машини – КИТ Milwaukee M18FPP4B-503P
Цена:
2 995.00 лв.
Цена без ДДС: 2 495.83 лв.
  • Производител: Milwaukee
  • Код на продукт: Milwaukee M18FPP4B-503P

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0884151055

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
лесен процес по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0884 151 055
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Описание:

Комплектът включва:

M18 FPD2 – Пробивен винтоверт

M18 FID2 – 1/4” шестоъгълен винтоверт

M18 CHX – SDS – PLUS Къртач с патронник FIXTEC

M18 CAG125XPDB – 125мм Ъглошлайф с превключвател

3 x M18B5 – 5 Ah батерия

M12-18 FC – Бързо зарядно устройство

Packout Trolly box – Packout Куфар

M18 FPD2 – Пробивен винтоверт:

Безчетков двигател POWERSTATE ™ за тежко приложение под товар. По-висока енергийна ефективност при натоварване – изключителен въртящ момент от 135 Nm. Изключително компактен дизайн с дължина 175 мм за достъп в тесни пространства. Усъвършенстван патрон за тежък режим, осигуряващ повишено сцепление на бита. Интелигентната система REDLINK PLUS ™ осигурява усъвършенствана цифрова защита от претоварване за инструмент и батерия и уникално подобрява работата на инструмента при натоварване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. Манометърът на горивото за батерията показва оставащото зареждане. 40 процента по-ярка LED осветеност на работното пространство – спрямо предишния модел. Всички метални обратими щипки за колани, за да окачите инструмента си бързо и лесно. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M18 ™.

M18 FID2 – 1/4” шестоъгълен винтоверт:

По-висока енергийна ефективност при натоварване – проверете въртящия момент от 226 Nm. По-бърза скорост на шофиране е предишен модел – до 3600 об / мин и 4300 ipm. Изключително компактен дизайн – обща дължина само 117 мм за достъп до тесни пространства. За да превключите в четири различни точки на скоростта и да се върнете към момента, за да увеличите максимално ниво на приложение:

Режим 1 за прецизна работа.

Режим 2 помагат да се предпазят от нараняване на крепежни елементи и материал.

Режим 3 предлага най-добрите производители на продукти за най-трудни приложения.

Режим 4 е най-добрият между прецизната работа и максималните производителности на производителите и разполагат с бързина, удар и въртящ момент.

Безчетков двигател POWERSTATE ™ за тежко приложение под товар. Интелигентната система REDLINK PLUS ™ използва цифровата защита от презоварване на инструмент и батерия и уникално подобна работа на инструмента при натоварване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет предлага превъзходна конструкция на опаковката, електрониката и производителите без излишък, за да увеличите времето за работа и повече работа през живота на опаковката. ¼ ″ Шестнадесетичен патронник за бърза и лесна смяна на битовете. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M18 ™.

M18 CHX – SDS – PLUS Къртач с патронник FIXTEC:

Безчетков двигател POWERSTATE ™ за 2 пъти по-дълъг живот на двигателя и до 25% повече сила. Интелигентната система REDLINK PLUS ™ използва цифровата защита от презоварване на инструмент и батерия и уникално подобна работа на инструмента при натоварване. Втори най-тежко ударен чук на SDS в своя клас. Мощният механизъм с чук може да се използва от 2.5 J удар при ниски вибрации от 8.9 m / s². Компактен, ергономичен дизайн за повишен комфорт на крайния потребител. Всички метални кутии за зъбни колела – оптимално разположение на предаване за по-дълъг експлоатационен живот. Работа в 4 режима: въртене се чук, само чук, само въртене и избираемо работно положение на длето (variolock) за максимална гъвкавост. Система FIXTEC ™ – смяна на патронника без ключ. Индивидуален мониторинг на клетките на акумулатора оптимизиране на времето за работа на инструментите и при това изискване на пакети. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет предлага превъзходна конструкция на опаковката, електрониката и производителите без излишък, за да увеличите времето за работа и повече работа през живота на опаковката.

Габаритни изгледи остават за зареждане.

M18 CAG125XPDB – 125мм Ъглошлайф с превключвател:

Безчетков двигател POWERSTATE ™ със сила да мине и до 10 пъти повече животни на инструментите. RAPIDSTOP ™ за най-бърза дискова спирала за по-малко от 2 секунди и най-добрата защита на нуждата. Независим е предпазен превключвател за гребло с функция за блокиране на линия, за да се гарантира автоматично автоматично стартиране. Премиум система за предавки – съхранена система, която отговаря на високо производителните шлифовъчни машини. Тънка конструкция на дръжката с превключвател за гребло. Подвижен екран за прах, за да се уверим, че е останал на отпадъци, удължава живота на мотора. 125 mm предпазител без ключ – голям капацитет на рязане и бързо регулиране на предпазителя, без да използвате гаечен ключ. Гайка FIXTEC ™ за смяна на дискове без инструменти. Антивибрационна странична дръжка за по-ниска вибрация. Индивидуален мониторинг на клетките на акумулатора оптимизиране на времето за работа на инструментите и при това изискване на пакети. Габаритни изгледи остават за зареждане. Интелигентната система REDLINK PLUS ™ използва цифровата защита от презоварване на инструмент и батерия и уникално подобна работа на инструмента при натоварване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет предлага превъзходна конструкция на опаковката, електрониката и производителите без излишък, за да увеличите времето за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M18 ™.

M12 ™ – БЪРЗО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО M18 ™ – M12-18 FC:

Презарежда всички батерии M18 ™, M14 ™ и M12 ™ REDLITHIUM ™ -ION. Презареждания последователно – първо, първо зареждане – което води до по-малко време, необходимо за управление на цикли на зареждане. M12 ™ REDLITHIUM ™ -ION 2.0 Ah / 3.0 Ah / 4.0 Ah / 6.0 Ah батерии се презареждат за 28 min / 45 min / 57 min / 90 min или по-малко. M18 ™ REDLITHIUM ™ -ION 2.0 Ah / 4.0 Ah / 5.0 Ah / 6.0 Ah / 9.0 Ah батерии се презареждат за 26 min / 47 min / 59 min / 68 min / 95 min или по-малко.

M18 ™ 5.0 AH БАТЕРИЯ – M18 B5:

2,5 пъти повече време на работа, до 20% повече мощност и до 2 пъти повече живот на батерията в сравнение с други литиево-йонни технологии и / или с предишна технология на батерията MILWAUKEE®. REDLITHIUM ™ -ION защита с REDLINK ™ цифрова защита от предишен, за да се използват за да се направи инвестиция на безжичен електроинструмент в злоупотреби. Индивидуалният мониторинг на клетките позволява оптимално зареждане и разрешаване за максимален живот. Устойчива конструкция от батерия от метална рамка с удароустойчиви сепаратори, предпазващи отказ върху опаковката от прекомерни вибрации или падания. Водозащитни пътища водят далеч от електрониката и извън батерията. Може да се срещнете при екстремни температури до -20 ° C, без да се излъчвате време за работа и живот на батерията.

PACKOUT Куфар – PACKOUT™ TROLLEY BOX:

Част от модулната система за съхранение на PACKOUT ™.

Капацитет на тегло 113 кг.

Индустриална удължителна дръжка. Големи ø 228 мм всички теренни колела. IP65 запечатайте метеорологична плоскост за предпазване от дъжд и от плочки на площ. Метални подсилени ъгли. Метална подсилена заключваща точка.

Табла за вътрешен органайзер.

Място за монтаж на ONE-KEY ™ TICK ™.

3 години гаранция


Може да харесате още