Изберете категория
Вашата кошница

Комплект акумулаторни винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12

Комплект винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12
Комплект винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12
Комплект винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12
Комплект винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12
Комплект акумулаторни винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12
Цена:
780.00 лв.
Цена без ДДС: 650.00 лв.
  • Производител: Milwaukee
  • Код на продукт: Milwaukee M12 BPP3A-202B

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0884151055

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
лесен процес по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0884 151 055
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Описание:

M12 BDD – M12 ™ суб компактен драйвер – Високопроизводителният суб компактен свредло с дължина измерва дължина 187 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. 10 мм метален патронник за бърза смяна на битовете и задържане на бита. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

M12 BID – M12 ™ суб компактен драйвер за удар – Високопроизводителният компактен ударен драйвер е с дължина 165 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. Тежка метална скоростна кутия и зъбни колела с висока мощност за превъзходна устойчивост и максимален въртящ момент. ¼ ″ Шестнадесетичен патронник за бърза и лесна смяна на битовете. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

M12 TLED – LED фенер M12 ™ – 120 Lumen LED светлината е 2 пъти по-ярка и по-бяла от конвенционалните крушки с нажежаема жичка. M12 ™ LED електроника осигурява 2 пъти по-дълъг период на работа с едно зареждане с по-малко топлина. Запечатаната алуминиева глава е проектирана за устойчивост на удар и атмосферни влияния. 90 ° въртяща се глава позволява на потребителя лесно да насочва светлинния лъч към желаната работна зона. Магнитен гръб за употреба без ръце. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

Технически характеристики:

Капацитет на батерията (Ah): 2.0

Тип батерия: Li-ion

Зарядно устройство: 40 минути

Брой на доставените батерии: 2

Инструмент 1: M12 BDD – M12 ™ под компактен драйвер за свредло

Инструмент 2: M12 BID – M12 ™ под компактен ¼ ″ Шестнадесетичен драйвер

Инструмент 3: M12 TLED – M12 ™ LED фенерче

Напрежение (V): 12

3 години гаранция


Може да харесате още