Изберете категория
Вашата кошница

Комплект акумулаторни винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12

Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12
Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12
Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12
Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12
Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12
Комплект винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12
Комплект акумулаторни винтоверти, зеге и фенер Milwaukee M12BPP4A-202B / M12
Цена:
980.00 лв.
Цена без ДДС: 816.67 лв.
  • Производител: Milwaukee
  • Код на продукт: Milwaukee M12BPP4A-202B

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0884151055

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
лесен процес по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0884 151 055
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Описание:

M12 BDD – M12 ™ суб компактен драйвер – Високопроизводителният суб компактен свредло с дължина измерва дължина 187 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. 10 мм метален патронник за бърза смяна на битовете и задържане на бита. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

M12 BID – M12 ™ суб-компактен ¼ ″ шестнадесетичен драйвер – Високопроизводителният компактен ударен драйвер е с дължина 165 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. Тежка метална скоростна кутия и зъбни колела с висока мощност за превъзходна устойчивост и максимален въртящ момент. ¼ ″ Шестнадесетичен патронник за бърза и лесна смяна на битовете. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

C12 HZ – M12 ™ hackzall ™ – Високопроизводителна компактна употреба с една ръка HACKZALL ™, с размери само 280 мм дължина, което я прави идеална за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. Патентована скоба FIXTEC ™ за бърза и лесна смяна на ножовете без ключове. Ниска вибрация при 10,5 m / s². Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина – добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

C12 T – M12 лампа 

Технически характеристики:

Капацитет на батерията (Ah): 2.0

Вид батерия: Литиево-йонна

Прилага се зарядно: 40 мин

Брой на доставените батерии: 2

Инструмент 1: M12 BDD – под компактен драйвер за свредло M12 ™

Инструмент 2: M12 BID – M12 ™ под компактен драйвер за удар

Инструмент 3: C12 HZ – M12 ™ под компактен HACKZALL ™

Инструмент 4: M12 TLED – M12 ™ LED фенерче

Напрежение (V): 12

3 години гаранция


Може да харесате още