Изберете категория
Вашата кошница

Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М

Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Пароструйна машина KARCHER HDS 10/20 - 4М
Цена:
10 216.00 лв.
Цена без ДДС: 8 513.33 лв.

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0884151055

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
лесен процес по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0884 151 055
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Пароструйките от новия среден и супер клас се отличават с техните 6 основни характеристики: 1. Опазване на околната среда – повече ефективност с новия Есо-режим, сервизен бутон за регулиране на твърдостта на водата, Turbo-въздуходувки, прецизно дозиране на почистващия препарат, оптимизирана техника на изгаряне и висок коефициент на ефективност на помпата. 2. Лесна употреба – тя се гарантира чрез централното табло за интуитивно управление, място за съхранение на стоманените тръби, за да не са загубят, LED-дисплей и много други. 3. Мощност на почистване – високо ефективната мощност на почистване се гарантира от патентованата технология на дюзите, керамичните бутала, Turbo-въздуходувките, както и от високия коефициент на ефективност на помпата. Оптимизираните за употреба аксесоари са съобразени точно с нуждите на клиентите. 4. Мобилност – концепцията за мобилност с две управляващи колела, големи гумени колела, ергономични дръжки, възможност за транспорт с мотокар, халки и помощ при полагане в странично положение дават възможност за безпроблемно транспортиране; 5. Безопасност на работа: гарантира се от системата за наблюдение на изгорелите газове, издръжливи рамки със защита срещу корозия и климатични въздействия, адаптация на поддръжката на системата, осова помпа с три керамични бутала и устойчиво на топлина покритие за отвори на камини. 6. Лесна поддръжка – лесен достъп до всички елементи, които подлежат на поддръжка и бутон за обслужване с чиято помощ удобно могат да се извадят данните за грешки при работа.

Предимства:

1. Икономичност - На eco!efficiency-степента уредът работи в най-икономичната температурна стойност (60°C) и това при пълен дебит на водата. Чрез оптимално регулиране на циклите на горелката разходът на гориво се намалява в сравнение с работата на максимална мощност с 20 %.

2. Много висока ефективност - Доказана и високоефективна технология на горелката. 4-полюсен електродвигател с осова помпа с три бутала. Двигател с водно охлаждане за висока производителност и дълъг полезен живот.

3. Безопасност на работа - Големият интегриран воден филтър предпазва надеждно напорната помпа от замърсявания. Вграденият термостат за отработени газове изключва задвижващия двигател при температура на отработените газове над 300°C. Системата за леко изправяне (SDS) компенсира колебания и свръхстойности в напорната система.

Още:

1. Съхранение - Сигурно съхранение на защитното оборудване, аксесоарите и почистващите препарати. Кука за съхранение за захранващия кабел и HD маркуча.

2. Концепция за мобилност - Jogger-принцип с големи колела с гуми и направляваща ролка. Стабилна халка за безопасно прехвърляне по време на транспорт. Интегрирана дръжка за накланяне за пестене на сили при преминаване над препятствия.

3. Пестете сила и време: Пистолет за високо налягане EASY!Force и бързи връзки EASY!Lock - Най-накрая работа без умора: пистолетът за високо налягане EASY!Force. Бързи връзки EASY!Lock: дълготрайни и здрави. И 5 пъти по-бързи от винтовите връзки.

Технически характеристики:

Напрежение Ph/V/Hz 3/ 400/ 50

Дебит l/h 500 - 1000

Налягане bar/MPa 30 - 200/ 3 - 20

Температура на подгряваната вода °C 80 - 155

Мощност (kW) 7.8

Разход на гориво (kg/h 6.4

Резервоар за гориво (l) 25

Тегло (kg) 163

Размери (L x W x H) (mm) 1 330 x 750 x 1 060

Стандартна окомплектовка:

Ръчен пистолет, EASY!Force Advanced Щекерен комутатор (3~)

Табло за управление със сигнални лампи Струйник, 1 050 mm

Маркуч за високо налягане - 10 m, Изключване на налягането

Мощна дюза за високо налягане Защита при работа на сухо

Резервоари за почистващи препарати, за защита срещу варовик и за гориво с външно пълнене Сервизна електроника с LED-дипслей

2 бр резервоари за почистващ препарат

2 години гаранция


Може да харесате още

Последно разгледахте